פיפטי פאונדס | caspi

© 2017 by CASPI.

1/1

פיפטי פאונדס

ג'ין

פיפטי פאונדס ג'ין מיוצר בדרום-מערב לונדון במזקקה קטנה ומפורסמת שמאחוריה יש למעלה ממאתיים שנות מסורת. הייצור נעשה בשיטה בת מאות שנים הנקראת "זיקוק בעיבוד קבוצתי" ("Batch Process Distillation"). לדעתנו זו השיטה היעילה והטהורה ביותר כדי לייצר ג'ין איכותי. 


הייצור של פיפטי פאונדס ג'ין הוא תהליך עדין וקפדני, שבמהלכו המזקק הראשי נפטר מה-"ראש" ומה-"זנב" של התזקיק ומותיר רק את "הלב"' שהוא החלק האופטימלי. לאחר מכן התזקיק עובר סינון משולש כדי שהג'ין יגיע לרמה הגבוהה ביותר. 


פיפטי פאונדס ג'ין מיוצר משילוב של תזקיק שכבר זוקק ארבע פעמים כדי להעניק לו איכות גבוהה יותר (Grain Spirit) עם תזקיק בשל רכיבים בוטאניים כגון: צמחי תבלין, תבלינים, פירות ופרחים. הרכיבים הבוטאניים הם אלו שמעניקים לפיפטי פאונדס ג'ין את הטעם והאופי הייחודי לו. להלן רשימה חלקית של הרכיבים: גרגרי ערער מקרואטיה, זרעי כוסברה מהמזה"ת, קליפת לימון ותפוז מספרד, אנג'ליקה אירופאית, צתרה מצרפת, אבקת ליקוריץ מאיטליה, גרגרי גן העדן מאפריקה ועוד.  

נפח: 700 מ"ל

כוהל: 43.5%
כשר

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon