לוקסרדו דובדבן | caspi
1/1

לוקסרדו דובדבן
ליקר דובדבן

בשנת 1919 טעם את המשקה הזה המשורר האיטלקי המפורסם גבריאלה ד'אנונציו, והוא כינה אותו "דם המורלקו", כינוי ושם שנותר איתו עד היום. אותו משפט מהמכתב ששלח המשורר לבני משפחת לוקסרדו מופיע על תוויות הבקבוקים גם בימינו.
ליקר הדובדבנים של לוקסרדו – הסנגה מורלקו – מתאים למגוון קוקטיילים. ניתן ליהנות ממנו מאוד כשהוא מקורר היטב או על קוביית קרח, לצד שוקולד מריר או עם כל סוג של גבינה וכמובן עם קינוחי גלידה.

נפח: 700 מ"ל

כוהל: 30%
כשר

© 2017 by CASPI.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon