1/1

דולין דה שמברי לבן   

וורמוט לבן מתוק
הוורמוט הלבן, המתוק, של שמברי, היה מפורסם בעולם עוד הרבה לפני שוורמוטים איטלקיים שונים העתיקו את הסגנון והפכו אותו ל"ביאנקו" האיטלקי. את הוורמוט הזה מגישים לרוב עם פרוסת תות רענן, סודה וטוויסט של תפוז או לימון. 
האופי המעודן והאלגנטי של הדולין הלבן, עם נגיעות הווניל שלו, הופכות אותו מרכיב ורכיב נפלא בקוקטיילים והוא בן-לוויה מעולה למשקאות חריפים לבנים, כמו טקילה בלנקו או ג'ין טוב. 
זהו אפריטיף מעולה, יבש ורענן, שיכול ללוות כפי שהוא מאכלי ים שונים, גבינות ולשתייה יומיומית על קרח, ייחשב כיין לבן בהרבה מהמקרים, עם תוספות עשבוניות מרעננות, שיין לבן חצי יבש רגיל לא יוכל לתת.

 

נפח: 700 מ"ל

כוהל: 16%
 

© 2017 by CASPI.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon